11 Μαΐου, 2014

Κοσμοσυρροή, παλμός και δύναμη στο διήμερο για την Παιδεία και τη νεολαία

διήμερο παιδείας
Μια “ζωντανή” πλατεία, ένα εκπληκτικό κοινό, όλοι οι νέοι παρόντες. Το διήμερο Παιδείας, που διοργάνωσε η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του δήμου Φυλής συγκέντρωσε τη νεολαία της περιοχής, ανέδειξε τα μουσικά της ακούσματα, δημιούργησε παλμό, ένταση και πάθος και γέμισε ήχο και χρώματα την κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.
Δυο ημέρες με νεανικά μουσικά συγκροτήματα, hip-hop συγκροτήματα, ροκ ήχους, χορό και, κυρίως, γεμάτες με τη μαθητική νεολαία της περιοχής, έζησε το κέντρο των Άνω Λιοσίων, χάρη στην πρωτοβουλία του προέδρου της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Θεοδόση Δρόλια, να δημιουργήσει για τους νέους δυο «δικές τους» βραδιές.
Την πρώτη ημέρα (Παρασκευή) εμφανίστηκαν χορωδίες και μουσικά συγκροτήματα από το 4οΓυμνάσιο, το 1ο και το 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων και ροκ συγκροτήματα ενώ τη δεύτερη μέρα (Σάββατο) την τιμητική της είχε η Hip-Hop μουσική με live συναυλία με γνωστά συγκροτήματα και βέβαια τους εκπληκτικούς Dance for us που ξεσήκωσαν τον κόσμο και έκαναν μια κατάμεστη πλατεία να χορεύει στους ρυθμούς τους.
Να σημειωθεί, ότι το διήμερο Παιδείας περιελάμβανε έκθεση βιβλίου με πολύ γνωστούς και καινούριους τίτλους ενώ η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή προσέφερε αναψυκτικά σε όλο τον κόσμο.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι όλοι - ιδιαίτερα η καθηγήτρια και τα παιδιά της ομάδας Dance for us του οποίου είναι αποκλειστικός χορηγός - ευχαρίστησαν θερμά τον Θεοδόση Δρόλια για την καθοριστική του συμβολή όχι μόνο σε κάθε εκδήλωση αλλά γενικά στα αιτήματά τους.
διήμερο παιδείας1διήμερο παιδείας2διήμερο παιδείας3
διήμερο παιδείας4διήμερο παιδείας5διήμερο παιδείας6
διήμερο παιδείας7διήμερο παιδείας8διήμερο παιδείας9
διήμερο παιδείας10διήμερο παιδείας11διήμερο παιδείας12
διήμερο παιδείας13διήμερο παιδείας14διήμερο παιδείας15
διήμερο παιδείας16διήμερο παιδείας17διήμερο παιδείας18
διήμερο παιδείας19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου